ייעוץ לגבי כפל עור צווארי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

05/02/2018 | 15:31 | מאת: נופר

שלום נותת פה את כל הפרטים . ביצעתי שקיפות עורפית 9 מ"מ. לאחר יום בוצע שוב בבית החולים במיון יצא 7.5 , ולאחר שבןע 5 . סקירת מערכות מורחבת שבוע 15 תקינה מלבד ציסטק היגרומה. שבוע 16 בוצע מי שפיר וציפ גנטי אשר יצעו תקינים. שבוע 19 אקו לב חשד ל vsd הומלץ אקו לב חוזר בשבוע 23 . שבוע 23 אקו לב חוזר תקין . סקירת מערכות שבוע 23 + 5 ימים תקינה כפל עור צווארי בעובר 6.1 מ"מ. האם עדין יש סיכון לתסמונת או מום ?

11/02/2018 | 22:45 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. את ביצעת את הבירור המומלץ. לצערי לא אוכל לענות לך על השאלה. תפני בבדקה ליעוץ גנטי. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה