הריון בסיכון - נטילת דיקלטין והפסקה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

28/01/2018 | 14:35 | מאת: אוראל

שלום רב, אישתי נמצאת בשבוע ה 15 נוטלת מיקרופירין לצורך דילול דם בשל נוגדי אפלה(קרישיות יתר) ודיקלקטין פעמיים ביום(פעם בבוקר ופעם בערב). יש לציין כי הכדורים אמנם מונעים ממנה להקיא אך עושים לה כאבי בטן חזקים לטענתה. לפני כשלושה שבועות היא ניסתה להפסיק עם הכדורים. במשך יומיים היא הרגישה טוב ולאחר מכן היא התחילה להקיא ללא הפסקה עדי כדי אשפוז בבית החולים בשל אבדן נוזלים. אציין גם כי היא במעקב שנתי על בלוטת תריס מוגדלת שנמצא תקינה(לא בדקה תפקוד). היא מנסה להפסיק נטילת את הכדורים בשנית(בהדרגה-לקיחת כדור אחד ביום) , אך ההקאות באות וחוזרות. היא עושה גם דיקור סיני פעמיים בשבוע להקלה על כאבי הבטן החזקים. אשמח לדעת מה המלצת הרופא/ה בענין ואיך אפשר להקל על המצב. תודה רבה

02/02/2018 | 04:53 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. להמשיך מעקב רופא מטפל. לפנות ליעוץ גסטרו. להמשיך דיקלקטין. תרגישו טוב.

מנהלי פורום הריון ולידה