שבוע 21+2 הריון תאומים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

11/11/2017 | 13:42 | מאת: הדסה

שלום, אני בהריון תאומות בשבוע 21+2. מרגישה קצת לחץ באזור אביר המין ולא מרגישה תנועות עובריות. יכול להיות שזה כתוצאה ממאמץ קטן שעשיתי כשניקיתי את הבית? לא הרמתי דברים כבדים או משהו אבל עדיין...

15/11/2017 | 12:34 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. כאבי בטן יכולות להיות בהריון ובמיוחד בהריון תאומים. במידה וכאבים נמשים וחוזרים יש לפנות לבדיקת רופא נשים. לגבי תנועות בשלב זה לא ממש קריטי, תנועות עוברים חשוב להרגיש בשבועות מעל 23. בכל זאת אם עדיין לא תרגישי את התנועות בעוד שבוע תפני לבדיקת רופא נשים. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה