וינופר או כדורי ברזל בהריון מתקדם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

18/10/2017 | 07:30 | מאת: לילי

שלום, אני בהריון שבוע 32 פלוס 3 ימים, אני טלסימית ובריאה בדרך כלל, בבדיקת הדם האחרונה התברר שיש לי אנמיה (8.6) רופאת הנשים הפנתה אותי להמטולוג שלהערכתה(רופת הנשים) כן אקבל ונופר בוריד ורופא המשפחה הציע לקחת 2 כדורי ברזל ביום במקום אחד, בתקופה האחרונה אני מרגישה עייפות נוראית בגלל ההריון דבר שלא הרגשתי בשני ההריונות שעברתי, רציתי לשמוע חוות הדעת שלך בבקשה במה כן לבחור וינופר או כדורים? תודה

21/10/2017 | 13:45 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

אם יש לך טלסמיה אז יש לך תמיד אנמיה. צריך לבצע בירור רמת הברזל. בינתיים להתחיל לקחת ברזל פעמיים דרך הפה, זה לא יזיק לך עד שיתקבלו תשובות רמת הברזל ואז להחליט על טיפול בברזל דרך הווריד.

מנהלי פורום הריון ולידה