גלולות מיקרולוט לאחר לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

10/10/2017 | 19:23 | מאת: 052

אני 9 חודשים לאחר לידה ולוקחת גלולות מיקרולוט. לפני כחודש וחצי הפסקתי להניק ועדיין עם מיקרולוט בשבועות האחרונות מופיע מידי כמה ימים דימום חום כהה ודליל שנמשך כמה ימים ולא מתפתח למחזור. האם זה תופעה מדאיגה? האם עלי למהר בהחלפת הגלולות?

15/10/2017 | 22:15 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. בזמן לקיחת גלולות הנקה יש לעפמים דימום לא סדיר, כמ בכל גלולות אך יותר נפוץ. אם הפסקת להניק אז אני ממליץ לך לעבור לגלולות הרגילות - גלולות משולבות, הם פחות גורמים לדימום לא סדיר. כמובן דרך רופא נשים מטפל. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה