בדיקת nipt להריון תאומים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

29/07/2017 | 23:28 | מאת: מרב

שלום, אני בהריון תאומים ורוצה לעשות בדיקת Nipt. עם מי עדיף לעשות - Verify, Nifty, Harmony? תודה

30/07/2017 | 08:50 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. אין הבדל בינהם מבחינה רפואית בגדול, העיקר מחיר והנחות בקופות. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

30/07/2017 | 10:14 | מאת: בהמשך לשאלה

שלום ד"ר קוסטין חברה שילדה תאומים לא מזמן אמרה שהיא עשתה בדיקה בשם מטרניטי 21 ושהיא הבדיקה המתאימה ביותר להריון רב עוברי כיוון שהיא בודקת יותר תסמונות האם להעדיף בדיקה זו? תודה רבה

30/07/2017 | 12:43 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

העניין של כמה תסמונות כל אחד מהבדיקות בודקות זה בגדול שיווקי לגמרי. כמעט כולם בודדים אותו דבר. מטרת הבדיקות האלו בעיקר לשלול תסמונת דאון - זה תסמונת הנפוצה יותר. שאר דברים נדירים יותר. תעברי על הצעות, תקחי בחשבון עלות הבדיקה והנחות דרך קופה או ביטוח פרטי שיש לך ותבחרי מה שמתאים לך.

מנהלי פורום הריון ולידה