איחור והפרשות חומות, מה זה אומר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

22/06/2017 | 16:30 | מאת: קרן

בתאריך 25/5 ביצעתי צילום רחם ולאחריו הופיעו לי הפרשות דמיות במשך כמה ימים. בתאריך 4/6 ביצעתי מעקב זקיקים ונצפה זקיק בגודל 17 ורירית 7 ממ. נאמר לי כי הביוץ יתרחש בעוד כיום יומיים בנוסף היו לי הפרשות וכאבי ביוץ שנעלמו ב6/6. עפ"י מעקב הזקיקים וכאבי הביוץ הערכתי כי הביוץ היה ב 5/6 ולכן יש לי איחור של שלושה ימים. אתמול החלו להופיע לי הפרשות חומות כהות רק בעת הניגוב ויש לי כאבי בטן תחתונה כשבוע. ביצעתי בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית. מה זה יכול להיות?

24/06/2017 | 17:04 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום, קרן אם בדיקת השתן להריון שלילית אז את לא בהריון, כמובן אם הבדיקה תקינה לא פג תוקף ופירשת את תוצואת הבדיקה נכון. בדיקת שתן להריון יכולה לגלות הריון 5 ימים לפני וסת הצפויה. אם יש ספק תחזרי על הבדיקה או תפני לרופא משפהח או רופא נשים לבצע בדיקת דם. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה