סוף הריון של 9 חודשים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

06/06/2017 | 22:59 | מאת: שמחה

שאלה ערב טוב אים אני בהריון ואחרי 9 חודשים הגיע הזמן ללדת והצלי יש אדין חצי קרום בתולים ועוסים בדיקה אים עצבעות מתי הזמן ללדת ואצלי יש בהיה יש אדין חצי קרום בתולים איפשר לחניס יותר מעצבה אחת או שנים כואב לי אז מה יעסו שאלה חשובה למרות.שיש זמן אד אז תודה

07/06/2017 | 11:03 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום, שימחה תצטרכי לקבל הרדמה אפידוראלית בלידה ואז אפשר יהיה לבדוק אותך ללא כאבים. בהצלחה לידה. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה