קושי במציאת דופק לעובר שבוע 11

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

24/01/2017 | 21:37 | מאת: דנה

הייתי אצל הרופא נשים בשבוע 11 פלוס 5 הריון תאומים והוא מצא גופק לעובר אחד וממש התקשה למצוא דופק לעובר השני רק לאחר שעבר לאולטרסאונד ואגינלי הוא אמר שמצא אני כבר הייתי בכיתי כך שלא ראיתי את מה שמצא. שאלתי אותו עם הכול בסדר איתו והוא אמר שכן.השאלה שלי היא עד כמה זה נפוץ שמתקשים למצוא דופק בשלב כזה של ההריון? והאם הסיבה היא תנוחה של העוברים או כמות?

25/01/2017 | 18:24 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

תאלצי לבצע סונר חוזר כדי לראות דופק שוב. רק ככה תוכלי לדעת. וכן, לפעמים קשה לראות ולהדגים.

מנהלי פורום הריון ולידה