tsh 6.6 גבוה בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

16/01/2017 | 16:55 | מאת: שירי

שלום, אני בשבוע השמיני להריון. בבדיקות דם שעשיתי השבוע יצא שה tsh גבוה 6.6. t4 ו t3 בטווח התקין. בעבר סבלתי מתת פעילות ונטלתי יוטירוקס. אך כבר כשלוש וחצי שנים אני מאוזנת ללא כדורים. רופא הנשים שלי אמר שכרגע אין צורך לקחת כדור אלא לבדוק בעוד שבועיים שוב את רמת ה tsh. אשמח לדעת אם אכן זה מספיק ואני לא צריכה להתחיל טיפול? אני יודעת שזה עלול להיות מסוכן בשבועות הראשונים להריון. תודה רבה!

16/01/2017 | 21:23 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

כאשר רמות T3 ו T4 הינן תקינות, זה אומר שהורמוני התריס שלך הינם בנורמה. אני מסכים עם הרופא שלך שדרוש מעקב. באם יש ירידה ב T3 ו T4 אכן זה דורש טיפול. ניתן להפנותך גם לביקורת אנדוקרינולוג.

מנהלי פורום הריון ולידה