בלס פלסי תמיד מלווה שנפילת חצי הפנים?

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

17/07/2016 | 11:30 | מאת: אביטל

שלום רב,שמי אביטל ואני בת 35. לפני טיפה יותר משבועיים, החלו אצלי כאבים באוזן שמאל ויומיים לאחר מכן גם דקירות ותחושת "רדימות" ו"שריפה" בחצי הפנים משמאל. הלכתי לרופא משפחה שקבע כי יש לי בלס פלסי ואף נתן טיפול תרופתי של סטרואידים לכ-11 יום. סיימתי את הטיפול לפני כשבוע ועדיין מופיעות לי תופעות של דקירות וחוסר תחושה (אבל לא כמו בהתחלה,אלא בא והולך). הייתי אצל נויירולוג שקבע כי זה לא בלס פלסי שכן לא הייתה לי במשך כל הזמן נפילה בפנים. הוא שלח לMRI כדי להבין במה מדובר. רציתי לדעת האם בבלס פלסי תמיד ישנה נפילה בפנים? תודה ובריאות טובה לכלום אמן, אביטל

שלום רב, הסימפטומים שאת מתארת יכולים להיות משוייכים למספר מצבים ולכן עלייך להיבדק שוב אצל רופא אף אוזן גרון או נוירולוג, בברכה, אפרת

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy