סינקיניזיס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

11/04/2015 | 18:25 | מאת: שואל

שלום רב, הבנתי שניתן לטפל בסינקינזיס בעזרת הזרקות בוטוקס מי עוסק בזה בארץ? האם תוכלי להמליץ לי למי לפנות? בתודה מראש

שלום רב, אכן ניתן לטפל בחלק מתופעת הסינקינזיס בעזרת הזרקות בוטוקס, ישנם רופאים רבים העוסקים בהזרקת בוטוקס, בינהם: רופאי עור, פלסטיקאים וכו', חשוב שלרופא תהיה תעודה לאחר קורס הזרקת בוטוקס וביטוח רשלנות בנושא, שיהיה בהצלחה ובריאות שלמה אפרת

25/04/2015 | 23:48 | מאת: אורח

הזרקת בוטוקס עושים בבתי"ח ישנם מזריקים בכמה בתי חולים,צריכים לחזור להזרקה כלשלושה חודשים,מניסיוני בפעם הראשונה אין לזה בדרך כלל אפקט מיוחד,אולי לאחר כמה פעמים זה משתפר מעט

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy