פציאליס מולד

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

10/09/2014 | 21:05 | מאת: אני

האם ישנו טיפול לפציאליס מולד, שלא מערב ניתוח? הילד בן 3 והייתי רוצה לטפל אם יש דרך לא כירורגית... תודה

שלום רב תודה על פנייתך, יש לבדוק את מצב העצב בבדיקת EMG או בדיקה חשמלית אחרת ולראות אם ניתן להפיק מהעצב תגובות כלשהן, לפי בדיקה זו ניתן להחליט אם יש אפשרות לשפר על ידי טיפול חשמלי, יש לפנות לפיזיותרפיסט לבדיקת העצב ו/או לבדיקת EMG, בברכה, אפרת

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy