חולה פציאליס למה לא קיבל סטרואידים?

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

05/04/2014 | 13:29 | מאת: רונה

שלום אפרת אבי חולה סוכרת שבוע שעבר קיבל פציאליס אחרי שהיה חולה בוירוס. רופאת המשפחה לא נתנה לו כלום מלבד הפניה לפיזיוטרפיה. אני הבנתי דרך אתר אינטרנט שיש תרופה(סטרואידים) שניתן לקבל עד שבועיים מפרוץ המחלה. למה הרופאה לא נתנה לו את התרופה? האם קשור בכך שיש לו סוכרת? אודה על תשובה מהירה שלא נפספס את המועד. רונה

שלום אכן תרופות הן חלק חשוב מההחלמה. אך, מכיוון שלאביך יש סוכרת, אני ממליצה לקבל חוות דעת נוספת מרופא אף, אוזן, גרון בברכה אפרת

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy