היכן ניתן לטפל בבעיתי

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

26/06/2013 | 09:22 | מאת: הילה

כתוצאה מטיפול שיניים הפגע לי עצב בפנים, אין שום תופעות חיצוניות מאוד מתריד ולא נעים

הילה שלום רב, האם אובחנת כפציאליס על ידי רופא נוירולוג ? אם עדיין לא ניגשת לרופא- עלייך לגשת מייד'ית, בדרך כלל ישנו גם טיפול תרופתי הניתן למצב, לפי תיאורך הבנתי שאין סימפטומים חיצוניים, אם כך במה מתבטאת הפגיעה בעצב ? בד"כ פגיעות בעצב מטיפול שיניים - הן זמניות ועוברות מהר בברכת בריאות טובה אפרת

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy