פציאליס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

31/03/2013 | 15:59 | מאת: כוכבית

שלום שמי כוכבית ולפני 10חודשים בהיותי בהריון בשבוע 36קיבלתי פציאליס בצד שמאל של הפנים. לאחר שילדתי בשבוע 38 בניתוח קיסרי התחלתי דיקור סיני ופיזוטרפיה במקביל. עשיתי טיפולים במשך 5חודשים באופן קבוע. חל שיפור אך לצערי לא מלא.עדיין הפה עקום והעין נסגרת בהבעות פנים. אני די מיואשת ואובדת עיצות. האם זה יישאר לצמיתות?כיצד עוד ניתן לטפל. לאיזה רופא מומלץ לפנות? אשמח לקבל תגובה בהקדם.

כוכבית שלום רב, ידוע כי מתוך 100% מטופלים עם פציאליס כ-20% אחוזים - הריפוי איטי יותר, בעיקרון ישנם אמצעים לשפר עדיין את המצב, אמצעים אלו כוללים בעיקר חשמל לשרירים בהתאמה מיוחדת ותרגילים אינטנסיביים. תוכלי לקבל הנחיות לגבי חשמל ותרגילים אצל פיזיותרפיסט שמתמחה בחשמל

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy