"רמזי האנט" - יותר קשה?

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

05/03/2013 | 12:17 | מאת: דדוש

הי, בן 34, בריא בד"כ. לפני שבועיים לערך תקף אותי הרפס זוסטרה (צוואר וראש) ומספר ימים לאחר מכן, כנראה כתגובה, הגיע הפציאליס. יחד זה נקרא תסמונת רמזי האנט, מסתבר. כרגע נשארתי רק עם השיתוק בפנים, לוקח כבר 8 ימים סטרואידים אך ללא שינוי. התחלתי במקביל גם פיזיותרפיה ודיקור סיני כמעט על בסיס יומי. אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון או תובנה כלשהי על זמן ההחלמה, האם נכון שזמן ההחלמה מפציאליס שנובע מהרפס הוא ארוך יותר?

שלום רב, כפי שכתבתי לך במייל, זמן הריפוי של פציאליס ויראלי דומה לריפוי פציאליס מסיבות אחרות, בנוגע לטיפולים, נשמע שאתה עושה את הטיפולים הנכונים, אנא ודא שבפיזיותרפיה הינך מקבל טיפול אולטראסאונד וזרמים בהתאם למצבך, בברכת בריאות אפרת אריאל

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy