פציאליס לבת 16

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

20/12/2012 | 22:00 | מאת: אסתר

שלום רב, בתי חלתה בפציאליס לפני 3 שנים לאחר התקררות קלה ועבר לה לחלוטין לאחר כחודש וחצי אך לפני כחודש וחצי חזר לה הפציאליס באותו צד היא טופלה בסטרואידים וזובירקס מיד כאשר חזר לה..לפני כשבועיים שמענו על דיקור והיא קיבלה כבר 5 טיפולים ואכן ראינו שינויים קטנים לאחר 3 טיפולים אך משום מה לאחר הטיפול הרביעי הצד הבריא החל להשתתק אינני יודעת אם זה כתוצאה מהדיקור או משהו אחר אך עד כמה שאני יודעת שתוך מספר ימים מרגע תחילת הפציאליס השיתוק מגיע לשיאו ולא יכול כעבור חודש וחצי להחמיר פתאום? האם אני טועה? האם יש קשר לדיקור??? וכאן בפורום קראתי על פיזיותרפיה בעזרת אולטרסאונד מה זה והיכן עושים? האם דרך קופת חולים או באופן פרטי והיכן? אנו מאשקלון ואשמח לקבל כל הכוונה מספר טלפון של מטפלים וחוות דעת לגבי החמרה לאחר כחודש וחצי.

23/12/2012 | 08:34 | מאת: ארי

שלום רב, אכן המקרה נשמע מיוחד, עלייך להתייעץ עם נוירולוג ורופא אף אוזן וגרון. לגבי פיזיותרפיה ואולטראסאונד- ניתן לבצע את הטיפול גם במכונים של קופת חולים, עלייך לבקש הפנייה לפיזיותרפיה. ניתן לבצע גם באופן פרטי, במכוני פיזיותרפה פרטיים

שלום רב, אכן המקרה נשמע מיוחד,האם הצד הבריא אובחן ? עלייך להתייעץ עם נוירולוג ורופא אף אוזן וגרון. לגבי פיזיותרפיה ואולטראסאונד- ניתן לבצע את הטיפול גם במכונים של קופת חולים, עלייך לבקש הפנייה לפיזיותרפיה. ניתן לבצע גם באופן פרטי, במכוני פיזיותרפה פרטיים. תוכלי להתקשר לייעוץ נוסף: 050-3202345

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy