טיקים אחרי פציאליס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

13/10/2012 | 22:17 | מאת: ישראל

היי שמי ישראל, לפני שנה פלוס עברתי את החוויה הלא נעימה הזאת ותודה לאל היא עברה סופית אחרי חודשיים. העניין הוא שעד עכשיו יש לי טיקים בפנים משיכות אף וכיווץ גבות, אני חושב שזה נותר מהפיזותרפיה הרבה שעשיתי במהלך המחלה. יש משהו שאני יכול לעשות?

ישראל שלום רב, התופעה שאתה מתאר נקראת סינקינזיס, היא מופיעה ללא קשר לכמות הפיזיותרפיה. ישנם כמה טיפולים שניתן לנסות, חלקם קשורים בהזרקת חומרים כמו בוטוקס לשרירים (תוכל לפנות לרופא לבירור נוסף), האופציה השנייה: ישנם מחקרים שמראים שישנה הצלחה עם זרמים חשמליים בשליטה טובה יותר בשרירים. יש לקבל ייעוץ לגבי שימוש במכשיר זרמים שאותו ניתן לשכור או לרכוש, בברכה ובהצלחה, אפרת

14/10/2012 | 13:42 | מאת: יפעת

היי ישראל מניסיוני אני ממליצה לך בטיפול בבוטוקס. אני נבדקתי במרפאות OR, מומלץ מאוד!

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy