פציאליס בשבוע 37

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

26/05/2012 | 13:08 | מאת: כוכבית קמונדו

שלום שמי כוכבית ואני לקיתי בפציאליס בשבוע 37 להריון. קיבלתי טיפול בזובירקס ולא אושר טיפול בסטאורידים ולא דיקור בשלב זה של ההריון. אני כבר 16 יום עם המחלה ועדיין אין שיפור. שבוע הבא אני צריכה לעבור ניתוח קיסרי. רציתי לדעת מה משך ההחלמה? האם ישנם טיפולים נוספים שאוכל לעשות לאחר לידה? מיואשת מאוד...........

שלום רב, הסטטיסטיקה מראה שפציאליס בהריון יכול להירפא באותם אחוזים כמו פצילאיס רגיל, בד"כ אחוזי הריפוי גבוהים. לאחר ההריון וגם בזמן הנקה ניתן לבצע את כל טיפולי הפיזיותרפיה כולל סוגי חשמל ואולטראסאונד אני מאחלת לך החלמה שלמה ולידה קלה, בברכה, אפרת

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy