פאציאליס לאחר שנתיים ...

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

19/06/2011 | 01:00 | מאת: ש .מהדרום

היי אני בת 23 ואובחן אצלי פאציאליס לאחר שנתיים שלא טופל באזור הפנים בצד שמאל ומתבטא אצלי רק בחיוך כשאני מחייכת ויש לי נפיחות קלה רופאים אומרים שבשלב מאוחר זה טיפול תרופתי לא יעזור ולכן אני מטופלת בטנס-אלקטרודות חשמל ,שילבתי עם זה דיקור סיני מה שירגשתי תחושה לא טובה אחרי הדיקור ,כרגע אני רק עם האלקטרודות חשמל ואניני מרגישה אישזהו שיפור במצבי ברצוני לדעת מהו הטיפול שנדש ואם אלקטרודות יכול לעזור לי או שצריך לשבל עם זה עוד משהו אשמח לקבל תשובה כי שמעתי הרבה דעות שאלקטרודת חשמל יכולות לדרדר את המצב ואם יש טיפול אחר שמתאים למקרה שלי בתודה מראש ...

שלום רב, שמי אריאל אפרת, מומחית בזרמים מאוניברסיטת תל-אביב, מכיוון שאני מכירה את הנושא טוב, אוכל לתת לך כמה עצות, מכשיר TENS לא תמיד מתאים לכל פציאליס, אם השרירים אינם מגיבים בכיווץ לזרם - הוא אינו מתאים, ישנו זרם אחר שאינו קיים ב TENS על מנת להפעיל את השרירים. תוכלי לכתוב לי למייל ואני אדריך אותך, [email protected], בברכה , אפרת

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy