פציאליס - אם זה לא מחלה?

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

28/08/2010 | 21:20 | מאת: טניה נ

שלום רב ! הפציאליס קבלתי לאחר ניתוח נאוריומה אקוסטית (לפני 11שנים). כבר עברתי שני שלבים של הניתוח לעברת עצב ושריר (ב02.2010 היה שלב היה שני) השריר עדיין לא מתקבץ. חייבת פיזיותרפיסת שכבר טיפל בבעיות כמו שלי.מאוד רוצה להתחיל לחייך. תודה מראש טניה

20/10/2010 | 07:37 | מאת: מארק רובין

לא מכיר, צר לי.

24/04/2011 | 22:37 | מאת: שמרית

היי טניה אני בניגוד למה שכל הרופאים אמרו לי שעליי להשלים עם המצב,לא הסכמתי לקבל אותו ולא התייאשתי,ואני רוצה לשלוח לך מסר מחזק! אל תתייאשי!! לי היה פציאליס 6 שנים וכבר לא נתנו לי שום תקווה ברפואה הקונוונציונלית אז חקרתי וחיפשתי משהו אלטרנטיבי ומצאתי!!! והיום אני כבר אחריי עם חיוך שלא האמנתי כבר שיחזור ופנים סימטריות שלא האמנתי שאראה שוב במראה! מצאתי בחורה שעובדת בהוד השרון בקליניקה קטנה וצנועה ומוציאה אנשים רבים עם חיוך,כל המטופלים שראיתי לפני כניסתי לטיפול ולאחריו וחלפנו חוויות מהטיפול סיפרו על שיפור והחלמה גם לאחר הרבה שנים,פגשתי שם מישהי שהיתה ב10 שנים האחרונות עם 2 התקפים שלא עזרו ושני עזרה לה לחזור ולהזיז את הצד הפגוע כמו נס! שני 050-6323177 חג שמח שמרית

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy