6 שנים אחרי פציאליס,

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

17/06/2010 | 11:37 | מאת: דורון

שלום, אני אובחנתי כחולה פציאליס לפני 6 שנים, בימים הראשונים קיבלתי סטרואידים ובמקביל ובהמשך טופלתי בדיקור , חשמל, פיזיותרפיה וכו עד שעייפתי, המצב השתפר אבל לא לגמריי, כיום 6 שנים אחרי, אני עדיין סובל מעיוות בפנים, אי-סימטריות, חיוך מכוער ועין דומעת כשאני לועס/אוכל. מה השיטה היעילה ביותר לדעתך לתיקון המצב ? (אם בכלל ניתן עדיין לתקן ?) תודה רבה רבה , מתחנן שתענה תשובה מפורטת כי אני ממש מיואש.

24/06/2010 | 17:27 | מאת: מארק רובין

בשלב זה, אני ממלץ לפנות לפלסטיקאי ע"מ לבחון זריקות בוטוקס לאיזון הפנים.

28/06/2010 | 11:21 | מאת: דורון

היי מארק, תודה על ההתיחסות,,, שכחתי לציין פרט 1 שעשוי להיות מכריע : כאשר אני נוגע/לוחץ עם האצבעות על הצד ה"משותק" (לחי, גבה, ארובת העין)אני חש כאב קל כאילו שהמקום עדיין "חי",,, אותן נגיעות בצד ה"בריא" לא גורמות לתחושת כאב כלל. ההמלצה שלך נשארת בעינה ? או שהפרט הנוסף אכן מכריע ?

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy