פציאליס לאחר שלושה חודשים

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

19/12/2009 | 11:21 | מאת: ברנרד

שלום ד"ר מארק, אני בן 58 סובל מסכרת מסוג 2 כ-6 שנים, לפני כ-שלושה חודשים קיבלתי פציאליס , בעקבות כך קיבלתי: סטרואידים וזוביקרס ועשיתי דיקור ופיזיוטרפטיה.לפני כחודש קיבלתי ויטמין B12 שהפסקתי לאחר כשבועיים מכוון שגרם לי לתופעות לואי. המצב הלך והשתפר עד לפני כחודש מאז המצב יציב ללא שיפור. המצב שלי היום : כמעט ולא רואים ויזואלית, עדיין התיפקוד לא מלא, יש בערב שהעיין דומעת ויש קושי קל בדיבור. השאלה שלי מה אני יכול לעשות כדי לשפר את המצב, האם יש רופאים שמתמחים בנושא? האם דיקור סיני יכול לעזור? האם צריך פיזוטרפיה מיוחדת ?(מקבל טיפול בגלים קצרים ותרגילים לפנים) והאם יש משהו אחר שאני יכול לעשות ? האם אפשר לקבל טיפול אצלך? תודה מראש

24/12/2009 | 14:27 | מאת: אילן

מקבל טיפול בגלים קצרים ? איזה מכשיר אלקטרוני יש לך? אני בן 60 ולוקח januvia לסכרת תוכל לכתוב למייל שלי [email protected] ? מעוניין ליצור קשר לא בצורה פומבית. מאכל החלמה לך וגם לעצמי. אילן

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy