דיקור סיני

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

04/08/2009 | 19:06 | מאת: דניאל

מישהו יכול להמליץ על דיקור סיני ...קראתי כאן שעוזר מאד.. תודה

25/08/2009 | 21:43 | מאת: יודקה

אני ממליץ על טיפול משולב של דיקור ועיסוי אצל רויטל מוקדס, מעל 10 שנות ניסיון. אין שני לה. הצליחה לטפל אצלי , במה שהרפואה הקונבנציונלית אפילו לא ידעה לאבחן בהתחלה!

26/08/2009 | 10:36 | מאת: ד"ר משה דגן

ידוע לי שמיניאלי ישראל, מומחה לרפואה סינית טיפל בהצלחה מרובה במקרים שהפניתי אליו. יש לו אתר ברשת אפשר להגיע אליו משם.

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy