שיתוק צד שמאל של הפנים- אובחנתי בפאציאליס, אנא עצה

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

10/02/2009 | 16:58 | מאת: רינת

שלום, פני משותקות באופן מלא מיום שישי האחרון, תרופתית אני מטופלת בפרדניזון ובזובירקס. אלטרנטיבית- אני מטופלת בדיקור. שאלותיי לאחר עם התייעצות עם רופא א.א.ג בכיר: 1. אמר שאין לשלב חשמל בדיקור הפנים 2. אמר כי אין טעם להתחיל פיזיוטרפיה עד שלא יראה תזוזה ראשונית עוד כשלושה שבועות בפנים. 3. אמר לנוח המון בזמן הזה. האם תוכל לייעץ, אני די בפניקה. האם אני עושה נכון? לעשות גם םפיזיוטרפיה? איפה אוכל למצוא הכוונה לתרגילים עצמיים? מתי לצפות לשינוי כלשהוא? המון תודה, רינת

14/02/2009 | 00:33 | מאת: מורן

אני עברתי פציאליס לפני כמה חודשים היום אני כבר אחרי זה.. אני עשיתי פיזיותרפיה מיד ולא חיכיתי לתזוזה. אני לא רופאה ולכן לא אוכל להגיד לך מה נכון ומה לא,אבל ממה שקצת למדתי על הנושא אני יודעת שפיזיותרפיה זה כמעט הכרחי לטיפול מהיר. יש המון פרצופים שצריך לעשות על מנת לגרות את העצב לתפקד שוב,את הפרצופים הללו מלמדים בפיזיותרפיה. אז אני מאחלת לך הרבה בריאות והרבה חוזק נפשי כי זה מה שהפציאליס דורש. הרבה אמונה וזה עובר!!!!

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy