טיפול בסינקינזיס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

24/08/2008 | 10:00 | מאת: דרור

שלום רב. אני סובל מסינקינזיס בחצי הימני של פני המקשר בין עין ימין לחצי הימני של פי, למרות העיסויים התופעה אינה חולפת או נחלשת , ידוע לי כי ישנה אפשרות לטפל בתופעה ע"י בוטוקס ואף יש שגורסים שלאחר 3-4 טיפולים ישנו אפילו מצב של העלמות הסינקינזיס היות והפנים "שוכחות" את ההרגלים הרעים. ברצוני לדעת היכן ניתן לקבל טיפול זה ומה הסיכונים הכרוכים בדבר והאם יש מומחה מומלץ לנושא. בתודה רבה מראש.

01/09/2008 | 10:25 | מאת: מארק רובין

בעיקרון רופאים פלסטיים מתעסקים בבוטוקס, ואין הרבה סיכונים למיטב ידיעתי.

01/09/2008 | 14:49 | מאת: דרור

ראשית תודה רבה על תגובתך, אבל האם ישנם רופאים פלסטים המתמחים בנושא ומומלצים, היות ולא מדובר על טיפול פלסטי שגרתי, אשמח לקבל המלצות על רופאים שהתנסו בנושא ומכירים אותו אישית.

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy