תחושת נפיחות בלחי

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

16/06/2008 | 20:01 | מאת: ירדן

לפני שבוע וחצי היו לי סחרחורות כאבי ראש בצד ימין ורעש צורם למשך כמה שניות בכל פעם באוזן ימין.עייפות וחולשה רבה, וגם בעין ימין הרגשתי חולשה. חיכיתי לראות איך זה יתפתח ובהמשך הרגשתי תחושת נפיחות בלחי למרות שמבחינה חיצונית אין נפיחות התחושה שלי עדיין היא כמו של הרדמה אצל רופא שיניים באזור שמעל פרק הלסת. בביקור אצל הרופא הוא בדק אם יש סימן לשינוי בשרירים בפנים ולא היה שינוי. קיבלתי הפניה לא.א. ג וגם לנוירולוג הבעיה שהתורים רק בסוף חודש הבא .......לאיזה כיוון מחשבה היית הולך? מה שמעניין שאחרי שינה זה משתפר ובהמשך היום זה ממש מציק. האם יכול להיות שיש איזה שריר תפוס בלחי?

16/06/2008 | 20:04 | מאת: ירדן

אילו בדיקות אפשר לבצע על מנת להגיע לאיבחון?

27/06/2008 | 10:29 | מאת: מארק רובין

שלום רב, ניתן לבדוק בדיקה פונקציונלית, כלומר לבדוק תזוזה. לפי הנאמר, נשמע כי מדובר בבעיה תחושתית לא מוטורית. מארק

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy