מהו פיציאליס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

25/05/2005 | 11:16 | מאת: אילנית

מה הסימנים של פציאליס?

27/05/2005 | 16:59 | מאת: מארק רובין

פאציאליס מתאר מצב של שיתוק מחצית הפנים.

17/07/2005 | 18:21 | מאת: MIKI73142

למנהל האתר שלום אשמח לקבל הסבר לגבי המחלה הנ"ל. את האבחנה קיבלנו מרופא בחו"ל לאחר שעיין .C.T M.R.I בצילומי בארץ ניתנה אבחנה של שוואנומה פציאלית אך הדעות חלוקות וכן חלוקות הדעות לגבי אפשרות הטיפול פה בארץ.החולה סובל מהסימפטומים הבאים:מזה כ-3 שנים חלה ירידה בשמיעה באוזן ימין והוא שומע בלילה זרימה של מים, כמו כן הרופאים איבחנו א-סימטריה קלה בפנים והחולה טוען לפעמים לחוסר שיווי משקל. .אודה מאוד על תשובה מהירה החולה מבולבל ולחוץמאוד

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy