שאריות מבלס פלסי

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

04/04/2007 | 16:26 | מאת: אבי

לפני כשנה וחצי הופיע לי בוקר אחד שיתוק בחצי הפנים, התופעה אובחנה בבית חולים כבלס פלסי, לאחר כחצי שנה שרירי הפנים חזרו לעבודה תקינה וכמעט מאוזנת, העיין עדיין דומעת דיי הרבה בצד הפנימי , קרוב לאף , נראה שיש קשר בין הפה לעיין , כשאני פותח את הפה וסוגר ניתן לראות קפיצה קטנה מתחת לעיין, מוקדם בבוקר ומאוחר בלילה כשאני עייף , ניתן לראות הבדלים בין הצדדים , החיוך לא מאוזן לגמרי... האם יש מה לעשות ? יש תרגילים או מכשירים שיכולים לתקן את הבעיות הללו ? תודה.

04/04/2007 | 19:18 | מאת: אבי

25/04/2007 | 15:35 | מאת: מארק רובין

שלום רב, מומלץ להמשיך לבצע תרגילים, ניתן להשתמש במכשיר ה-TES, ולגבי העין יש חבישה מיוחדת אשר מפחיתה את נזילה. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy