פאציאליסט מלידה

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

01/03/2007 | 00:52 | מאת: ורדה

אני בת 50- סובלת מפאציאליסט מלידה האם המכשיר שאתה מדבר עליו יכול "להעיר" את השריר המת? והאם יש בדיקה שיכולה לזהות את מצב הפעילות של השריר לחלוטין מנוון או שיש "שרידי חיים"?(כי לעיתים רחוקות אני מרגישה רעד קל מעל השפה) 2. באיזה אזור אתה עובד? תודה

04/03/2007 | 22:20 | מאת: ד"ר אלדד זילברשטיין- מנתח פלסטי

ורדה שלום, לצערי אין סיכוי ששרירי הפנים יחזרו לתפקד לאחר 50 שנה אך ישנם מספר אפשרויות לניתוחים משחזרים ברמות שונות של מורכבות. אפנה אותך למאמר קצר שכתבתי בנדון: http://eldadmd.ilbiz.co.il/index.php?m=articels&art_id=90

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy