המלצות על פיזיותרפיסטים לטיפול בשיתוק על שם בל באי

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

04/09/2006 | 19:48 | מאת: רוני

שלום, אמי לקתה לפני כשבועיים בשיתוק על שם בל במחצית הימנית של פניה מלווה בכאבים באזור האוזן וצריבה בעין. האבחנה היא שהמקור לשיתוק הוא ויראלי (הרפס) והיא מטופלת בזובירקס, סטרואידים, וכדורים נגד כאב. אשמח לקבל המלצות על פזיוטרפיסטים מומחים בתחום באיזור חיפה והקריות. תודה.

07/09/2006 | 00:50 | מאת: מארק

שלום רב, אינני מכיר פיזיותרפיסטים באיזור הצפון אשר מתמחים בבלס פאלסי, אתה מוזמן לפנות אליי טלפונית (המספר בפרטים בצד שמאל) לייעוץ טלפוני. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy