איך מטפלים בפאציאליס מולד??

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

09/08/2006 | 09:28 | מאת: יוסי

שלום לכולם. בגיל 4 חודשים אובחן אצלי פאציאליס ,להורים שלי נאמר שכתוצאה מלידת וואקום הזיזו עצב שגרם לכך. אני זוכר את עצמי בגיל 4 והלאה והחיים לא היו קלים מפני שכל צד ימין שלי היה משותק לגמרי (בפנים) כל שנה שעברה חל שינוי קל עד שהיום יש שיפור עצום עד כדי כך שלא ניתן לזהות את זה אלא אם מסתכלים ובוחנים את החיוך שלי. רציתי לדעת אם ניתן להביא את זה לתוצאות של 100% שיפור? ואיזה טיפולים שהם לא ניתוח אפשר לטפל בזה. יש לציין שמעולם לא עברתי טיפול שקשור לכך. תודה רבה יוסי.

07/09/2006 | 00:19 | מאת: מארק

שלום רב, נשמע כי התקדמת יפה בכוחות עצמך, אודות שיפור של 100%? זה תלוי במצבך, אני מאמין שתמיד אפשר להשתפר ממצב נתון בעזרת טיפול והתמדה. ישנם מספר שיטות טיפול אפשריות ותלוי במצבך מה עדיף. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

07/09/2006 | 09:00 | מאת: יוסי

שלום מארק. תודה על תשובתך. הייתי שמח אם היית מפנה אותי למישהו שהו מומחה בנושא לקבלת טיפול. תודה רבה יוסי.

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy