מה קורה לפנים שלי, שאלות נוספות

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

30/12/2005 | 15:15 | מאת: מודאגת

שאלתי לפני כמה ימים על התופעות המוזרות שתוקפות את הפנים שלי. אמרת שזה לא נשמע פציאליס. אני אזכיר,בשבועיים האחרונים,רעד בשפתיים והתעקמויות של הפנים לכמה שניות. היום, ראיתי שאני מחייכת רק בצד אחד.הצד השמאלי (שעושה את הבעיות בשבועיים האחרונים) לא חייך,חייכתי רק בצד ימין. פניתי למיון,בדק אותי נויורולוג, שאמר שזה לא פציאליס טיפוסי. זה היה רק בחלק של הפה,העין והמצח היו בסדר. נאמר לי שבגלל זה ובגלל התלונות של רעד בשפתיים,אני צריכה לעשות אמ.אר.אי. אחרי כמה זמן במיון,הפה התיישר!! אבל עדיין,צד שמאל שלי בפנים מרגיש מוזר. מה זה יכול להיות?? מה הנוירולוג מחפש לראות באמ.אר. אי?? האם זה נשמע כמו גידול בראש??

02/01/2006 | 14:25 | מאת: מודאגת

28/01/2006 | 01:34 | מאת: מארק רובין

שלום לך, סליחה שלא קיבלת תשובה עד כה, אני זוכר שכתבתי לך תשובה אך משום מה עושה רושם שלא נקלט במערכת. על פי מה שאת מתארת נשמע כמו לחץ על עצב הפנים שבא והולך, דבר שיכול לנבוע ממספר גורמים. החל מוסר בויטמינים עד גידול מוחי (שגם אם יש חס וחלילה ברוב המכריע של המקרים לא מדובר בגידול מסכן חיים אך חוויה לא נעימה בכל זאת.) בעקבות כל זה הרופא מפנה אותך ל-MRI על מנת לקבל תמונה ברורה יותר ולשלול את גורמים השונים. במקרה כמו שלך האבחנה מתבצעת בשיטת האלימינציה. שוב סליחה שלא קיבלת תשובה, אשמח מאוד אם תעדכני אותי באתר או טלפונית. שבת שלום, מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy