הזרקות לאר פאציאליס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

16/04/2023 | 12:22 | מאת: חנית

בעבר היה לי בלסי פלסי בשנת 87 ובשנת 2020 האם מותר לעשות הזרקות חומצה היאלרונית? בעבר עשיתי, אך נתקלתי ברופאה שאמרה לי שאסור לעשות(מה שהקודמים לא אמרו...)

שלום רב, תודה על פנייתך, היכן ההזרקה אמורה להיות ? בכל מקרה, כל מקום קרוב לאוזן הייתי נזהרת ושואלת חוות דעת אף אוזן גרון. בברכת בריאות שלמה, ד"ר אריאל אפרת

17/04/2023 | 08:02 | מאת: חנית

עשיתי בעבר זריקות אבל יותר באזור הפנים התחתונות ,,,, ז"א שבזויות השפתיים ובאזור הסנטר אפשרי?

שלום רב, בכל מקרה (בשל חזרת הפציאליס פעמיים, אני מציעה לך לקבל חוות דעת מרופא אף אוזן גרון שמבין בנושא. בברכת בריאות טובה, ד"ר אריאל

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy