טיסה לחו"ל עם תסמונת רמזי

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

27/11/2022 | 17:02 | מאת: לינה

שלום, לפני כשבוע התקבל אבחון של תסמונת בל. היום התברר כי מדובר ברמזי ועל כן, בנוסף לסטרואידים לשבוע ימים, ניתן גם אנטי ויראלי. בעוד חודש צפויה טיסה לחו"ל. האם אפשרי לטוס עם המצב הנ"ל, במידה וההרגשה הכללית הינה טובה מלבד השיתוק בפנים. תודה מראש

שלום רב, שאלת הטיסה היא מורכבת, עלייך להתייעץ עם רופא אף , אוזן , גרון, וכן עם רופא המשפחה שלך, [ באיחולי בריאות טובה, ד"ר אריאל אפרת

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy