טיפול בוטוקס בשיתוק מפציאליס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

03/06/2022 | 21:35 | מאת: נגה

אבי חלה בפציאליס לפני כ 15 שנים,מאז עצבי העין והלסת שלו לא מתפקדים והוא סובל מכאבים. האם הזרקות בוטוקס יכולות לעסור ? תודה

שלום רב, תודה על פנייתך, אני מבינה ממך שהפציאליס הינו מלפני 15, שנה, ועדין יש חוסר תפקוד של העין והלסת. לגבי הזרקת בוטוקס, יש להתייעץ עם רופא מומחה לכך ולבדוק אתו באם ההזרקה תעזור לכאב, כמו כן, ישנם טיפולים בפיזיותרפיה שיכולים לעזור בעיקר לכאב, ממליצה לך לבדוק את הנושא במקביל. איחולי בריאות שלמה, ד"ר אריאל

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy