החלמה מתסמונת רמזי האנט ופציאליס- גרד באוזן

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

15/01/2022 | 16:34 | מאת: ענבר

שלום, אני מחלימה מתסמונת ראמזי האנט ופגיעה בעצב מס 7 בפנים בצד שמאל של פני. האוזן שלי מאוד מאוד מגרדת ושורפת וכשאני נוגעת כדי להרגיע, זה מאוד שורף. האם זהו חלק בתהליך ההחלמה? האם לפנות לרופא אף אוזן גרון?, רופא עור? תודה

שלום רב אכן התסמונת יכולה להיות עם סימפטומים שונים, בכל מקרה, יש להתייעץ עם רופא אף אוזן גרון . בברכת בריאות , ד"ר אריאל

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy