אני כבר 4 שנים עם פציאליס עבר לי 80%

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

03/03/2021 | 03:30 | מאת: פנמה

שלום לפני 4 שנים חליתי שיתוק בל ניסיתי הכל דיקורים ויטמינים טרפייה ועבר לי רק 80% איך אפשר שיעבור ל100 % לא מצליח רעיונות אם יש למישהו?

שלום רב ותודה על שאלתך, לפי התיאור שלך יש עוד מקום לשיפור בפעולת השרירים, לדעתי ניתן לנסות את הטיפול בזרמים חשמליים להפעלת השרירים, יש סיכוי רב שהטיפול ישפר את מצבך, הטיפול נעשה על ידי פיזיותרפיסטים (לצערי לא כולם מתמחים בנושא) נסי למצוא מטפל שמבין ויודע להפעיל את הזרמים הנכונים על שרירים שמעוצבבים חלקית, בברכת בריאות טובה, ד"ר אריאל אפרת

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy