הוירוס שגרם לתסמונת בל, האם הוא נשאר רדום בגוף?

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

12/02/2021 | 15:33 | מאת: הילה

שלום רב, היה לי בעבר תסמונת בל. עבר לי לגמרי. האם יש מצב שהוירוס רדום אצלי והוא יתעורר בעקבות החיסון נגד הקורונה? אני פוחדת להתחסן. תודה רבה

שלום רבח, תודה על פנייתך, ישנם בספרות דיווחים על חזרת השיתוק אצל מטופלים . לגבי החיסון, אני ממליצה להתייעץ עם מומחה אף אוזן גרון. כרגע יש מידע על אחוזים מועטים של תופעת השיתוק אצל מתחסנים. בברכת בריאות טובה, ד"ר אריאל

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy