בל פלסי כאבים מאחורי האוזן

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

07/02/2021 | 22:33 | מאת: יוני

לפני כשמונה ימים אובחנתי וצד שמאל השתתק חלקית. נתנו לי סטרואידים והכאב מאחורי האוזן די עבר אתמול חזרו לי הכאבים מאחורי האוזן כמו צביטה כואבת שלא מרפה. האם יש חשש להתגברות הבל או שזה נפוץ. צריך להוסיף שעושה תרגילים והדיקור סיני תודה

שלום רב ותודה על פנייתך פציאליס אכן יכול לחזור ולפי הספרות אין לכך סימנים מיוחדים, ולכן, לא ניתן לדעת אם במקרה שלך אלו אכן סימנים לחזרה. בכל זאת, ממליצה להימנע מחשיפה לקור, להמשיך לתרגל, ניתן להשתמש במשחת טראומיל לאזור. בברכת בריאות טובה ד"ר אריאל

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy