פאציאליס חוזר אחרי חיסון לקורונה

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

03/01/2021 | 11:36 | מאת: אביבה

בספט׳ חליתי בדלקת בפאציאליס בצד ימין. טופלתי בסטרואידים בבי״כרמל בחיפה במשך 5 ימים בשל לחץ דם גבוה וסכרת גבולית. ב1.1.21 התחסנתי נגד קורונה. למעט תשישות של 24 שעות וכאב מקומי חשתי בטוב. הבוקר קמתי עם כאב עמום באפרכסת אוזן שמאל(כך התחילה הדלקת באוזן ימין) האם יש אפשרות להשנות המחלה והפעם בצד שמאל??????

שלום רב ותודה על פנייתך, לפי הספרות המחקרית אין לחיסון השפעה על שיתוק הפנים, בכל זאת, יש להתייעץ עם רופא אף אוזן גרון, לשמור על המקום שלא יהיה חשוף לקור, כדאי למרוח משחת טראומיל ליד האוזן . בברכת בריאות טובה ד"ר אריאל

22/01/2021 | 19:57 | מאת: דנה

היי אביבה נשמח אם תעדכני במצבך. היות וגם אני קיבלתי בעבר פציאליס, ממש מתלבטת לגבי החיסןן.

16/02/2021 | 09:02 | מאת: עדינה

בין השנים 1996-2011 חליתי 3 פעמים בפאציאליס. חוששת להתחסן שמא בחיסון יש מרכיב העלול להוות טריגר להתפרצות חוזרת אצלי. תודה

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy