כאבים כמה ימים אחרי ההתקף

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

24/12/2020 | 17:52 | מאת: דנית

היי, האם הגיוני ששלושה ימים אחרי ההתקף עדיין כואב לי באחורי הראש? הכאב שקדם להתקף לא חלף. מה יכול להיות העניין?

שלום רב ותודה על פנייתך, בהחלט יכול להיות כאב באזור העצב והפנים. ממליצה על פיזיותרפיה שתכלול אולטראסאונד טיפולי וזרמים (בשלב הראושוני - תחושתיים ולאחר כחודש, זרמים שמפעילים את השרירים ). הזרמים הראשוניים, בהחלט יכולים להוריד את הכאב. בברכת בריאות טובה ד"ר אריאל אפרת

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy