טיפול מומלץ לפציאליס או המלצה על מטפל/רופא מאזור הצפון

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

19/04/2020 | 16:36 | מאת: Sharone123

היי, אני לפני חודש "זכיתי" להיות אחד ל-5000. אין אצלי כל שיפור בפנים והעין פתוחה לגמרי בלי יכולת סגירה. היום קבלתי תרגילים לפיזיוטרפיה ואני מחפש טיפול אלטרנטיבי/קונבנציונאלי שיוכל לסייע לי להתמודד עם זה ולעבור את השלב המייאש הזה. תודה מראש למסייעים, שרון

שרון שלום רב אכן יש יותר מתרגילים, תוכל לנסות לקבוע אצל פיזיו אחר שאולי מוכן לעשות טיפולים נוספים כמו ULTRASOUND וזרמים חשמליים, בהצלחה, דר' אריאל אפרת

19/04/2020 | 23:49 | מאת: Sharone123

אברר.... תודה רבה!!!!

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy