כירוגיה פלסטית

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

21/04/2005 | 23:34 | מאת: רוקי

אם הפאציליס לא משתפר , האם ניתן לתקן את המעוות בניתוח פלסטי? כמה זמן רצוי להמתין?

25/04/2005 | 23:00 | מאת: מארק רובין

בעקרון ישנם כמה אופציות ניתוחיות, רצוי לא לבצע לפחות שנה עד שנתיים מאז האירוע, מעבר לזה חובה לבצע טיפולי TES כלומר, חיקוי העצב הבריא על ידי מכשיר חיצוני. לפרטים אתה מוזמן לפנות, קח בחשבון רק שמדובר במכשיר אשר אתה רוכש מחו"ל בסביבות ה-2500 ש"ח. אשמח לעוד פרטים אודות מצבך, איך התחיל, כמה זמן ופרטים עלייך כגון גיל, מצב בריאותי וכו' על מנת להמליץ לך על תוכנית טיפול. בהצלחה, מרק רובין BPT

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy