ראייה וכאבים של הפציאליס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

09/01/2019 | 20:18 | מאת: טל-אל

לפני כחודש טופלתי בסטרואידים לפציאליס עדיין יש כאבי ראש חזקים וראייה מטושטשת לסירוגין נוירולוג ורוםא עינים אמרו שזה יחלוף עם הזמן אבל מפחדת שהראייה תלך ותדרדר מה ניתן לעשות?

שלום רב, הסימפטומים כתוצאה מהפגיעה בעצב הינם שונים וכן הזמן שלוקח להם לעבור, עם זאת, לי נשמע שאלו סימפטומים שלא שכיחים וכדאי מאוד ללכת לרופא מומחה נוסף שיעקוב אחר ההחלמה בצורה מסודרת בברכת בריאות שלמה אפרת אריאל

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy