תחושות נוספות לפציאליס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

30/06/2018 | 11:35 | מאת: מודאגת

שלום, לפני שבועיים התחיל אצלי השיתוק בצד ימין. חוץ מחוסר יכולות להזיז את צד ימין, רציתי לדעת תחושה של בלבול וחוסר יכולת להתרכז גם מאופיין? או שאולי זה מהסטרואידים?

שלום רב התסמינים שאת מתארת יכולים להיות קשורים ישירות או בעקיפין לשיתוק ולתרופות. ויכולים גם לנבוע מסיבות שונות. ולכן יש צורך שתלכי לבירור מעמיק יותר אצל הנוירולוג. בברכת בריאות שלמה אפרת אריאל

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy