פציאליס לא עובר -------

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

25/05/2017 | 14:01 | מאת: יוסי

היי אפרת היו לי מספר התקפי פציאליס פעם אחת לפני עשר שנים בצד שמאל ופעמיים בצד ימין א למה זה חוזר ? ב עדיין נשאר לי בעיה בפה אני לא יכול לשתות מבקבוק לא יכול לשרוק שאני צוחק אין סימטריה במצב רגיל העין נסגרת ואין בעיה עם זה ושאני לחוץ או עצבני אז לגמרי זה מחמיר יש דרך לשפר את המצב ?

שלום רב, יש נטייה מסויימת לחזרה של פציאליס, עדין לא ידועה הסיבה לכך, אני ממליצה להצטייד בתרופות המחזקות את הגוף כנגד וירוסים. לגבי חולשת השרירים, ישנם טיפולים שניתן לחזק את השרירים, אחד מהם הינו זרמים חשמליים להפעלת השרירים. בהמלחה אפרת

28/05/2017 | 22:32 | מאת: יוסי

אפרת תודה לך על ההדרכה איך אני מגיע לקבל טיפול חשמלי למי אני פונה?

ניתן לבצע במכוני פיזיותרפיה

29/03/2019 | 12:22 | מאת: רוי

גם עם אותה בעיה.. האם לאחר שנים עדיין יעזור טיפול בזרמים? היה לי פעמיים, הפעם הראשונה הייתה יותר קשה והשאירה את אותם סימנים שנרשמו בהודעה הראשונה

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy