חרדת טיסה מאז ומתמיד, ועכשיו הריון

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

02/10/2016 | 13:45 | מאת: נעמה

שלום רב, מאז ומתמיד הייתה לי חרדת טיסה, אך מעולם היא לא מנעה ממני לטוס. טסתי המון פעמים, פשוט עם סבל גדול בכל טיסה. ניסיתי היפנוזה, הייתי בסדנה עם קברניט של אלעל...אבל כלום לא עוזר. גם כדורים לא עזרו, עד שלקחתי כדור וחצי של אלפרליד. גיליתי לאחרונה שאני בהריון (אני שבוע 6 בערך). האם החרדה שלי עשויה להזיק לעובר ועדיף לוותר על טיסות בכל תקופת ההריון? או שמותר לקחת אלפרליד גם בהריון? תודה וחג שמח

נעמה הפורום הנוכחי אליו פנית, הוא פורום פסיכולוגי ולא רפואי. כך שאיננו עוסקים בתרופות והשלכותיהן הצפויות. כללית ולמרות האכזבות שלך מהטיפולים השונים בעבר, עדיין אני סבור שהכיוון הטיפולי צריך להיות פסיכולוגי, יותר מאשר תרופתי.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה