פתרונות להגברת שינה ותיאבון

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

19/09/2016 | 00:30 | מאת: זיו

כבר מספר חודשים אני מתמודד עם מצב של ערנות קבועה, חסר תחושת רעב, צמא או שובע ורוויה. בדיקות הדם האחרונות ביצעתי היו תקינות. מה מומלץ לעשות בכדי לשפר את המצב?

זיו בנוסף לבדיקות הדם שעברת, עליך להיבדק באופן יסודי על ידי רופא שיחליט איזה בדיקות עליך לעבור כדי לשלול רקע רפואי-ביולוגי לבעייתך. אם אכן הרופא יקבע שאינו מוצא רקע כזה, יהיה מקום להנחה שמדובר במצוקה ריגשית נפשית, הגורמת לך למתח והסימפטומים שאתה מתאר. במקרה כזה, תוכל להסתייע בטכניקות להרפיה, אותן ניתן למצוא באתר של ד"ר ברוך אליצור או טוב מכך, כדאי יהיה שתפנה לקבלת ייעוץ/טיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוג קליני מתאים.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה